​Fjalitë në intervistë që ua sigurojnë kandidatëve ofertën e punës

A e dini që ka fraza të cilat bëjnë “magji” në intervistat e punës? Janë këto fjalitë që i impresionojnë…

​Si të kërkoni mendime nga të tjerët për t’ju ndihmuar në punën tuaj?

Në varësi prej asaj se si kompania juaj është e strukturuar dhe në varësi të stilit e menaxhimit, mund të…

​Të jeni të suksesshëm në intervistë edhe nëse nuk jeni të kualifikuar për atë punë

A ju ka ndodhë ndonjëherë ta keni parë një punë, e cila ka qenë afër ose plotësisht puna juaj e ëndrrave,…

​Nganjëherë puna që do nuk ta kthen dashurinë

Mungesa e “dashurisë” nga puna, kur në të vërtetë ju e doni atë vjen në mënyra të ndryshme. Kjo ka…

Mësoni se si t’i tregoni shefit që keni marrë një tjetër ofertë për punë

Mbase keni marrë një ofertë të re pune nga një punëdhënës tjetër. Gjatë kësaj kohe jeni duke u lëvizur sa…

Mëso se si të prezantohesh në fillim të intervistës së punës

Zakonisht pyetja e parë e intervistuesve është të flisni rreth vetes. Këtë pyetje pothuajse të gjitha kandidatët e presin që…

​Cilat detyra nuk duhet t’i delegojnë asnjëherë menaxherët dhe cilat po

Ndarja e detyrave nuk është aspak diçka me të cilën menaxherët duhet të kënaqen, madje në rastet kur bëhet keq,…

Si të mos i përdorni fjalët e tepërta gjatë fjalimeve tuaja?

​Të paktë janë personat të cilët nuk tremben nga fjalimet në publik. Këta janë personat “e bekuar” me aftësinë për…

5 mënyra për ta rikthyer besimin në punë

Besimi është ai që e mban të bashkuar kompaninë dhe e bën një kulturë të suksesshme brenda saj. Prandaj, edhe…

Si ndikon të qenit person i mirë për të pasur sukses në karrierë?

A jeni duke kërkuar një punë të re ose po përpiqeni të përparoni në punën që keni? Jini të sjellshëm,…