10 gjëra frymëzuese që mund t’i bëni gjatë kohës sa jeni të papunë

Periudha kur jeni të papunë mund të jetë e vështirë, jo vetëm për shkak të çështjeve financiare por edhe, për…

​7 personalitete toksike që mund t’jua shkatërrojnë suksesin

Secili prej nesh ka personalitete që i bartim vet e që rrethohemi prej tyre. Disa prej tyre janë pozitive dhe…

3 veprimet që ju bëjnë ekspertë të menaxhimit të kohës

Menaxhimi i kohës vazhdon të mbetet diçka që na shqetëson. Në numrin e madh të gjërave që kemi për të…

6 arsye pse kompanitë duhet t’i punësojnë introvertët?

Shumëkush mendon që të qenit person më i gjallë, më komunikativ dhe më i shoqërueshëm të bën më të suksesshëm…

Si të nxitet kreativiteti në vendet e punës?

Kreativiteti është konsideruar si mjeti i rritjes dhe i përparimit në vendin e punës, por shumica e punëdhënësve u bëjnë…

5 arsye pse nuk duhet ta shmangni punësimin e kandidatëve që janë pushuar nga puna

Secila kompani e ka kulturën ndryshe prej tjetrës. Jo të gjithë punonjësit do të përshtaten me të gjitha kompanitë dhe…

6 aftësitë udhëheqëse që i bëjnë punonjësit e thjeshtë më produktivë

Shumë njerëz mendojnë që nuk kanë aspak fuqi në vendin e punës ku punojnë. Kjo është gabim, sepse pavarësisht se…

8 punët më të mira për publikimin e librave

Për disa librat janë dashuria vetë. Ata nuk e imagjinojnë dot jetën nëse nuk janë të rrethuar nga raftet e…

5 libra për ndërtimin e ekipeve që duhet t’i lexoni në vitin 2022

Udhëheqja dhe ndërtimi i ekipeve çdo herë e më shumë është duke pasur rëndësi në vendet e punës. Këto vende…

​5 gjërat që ju duhen për të qenë të lumtur në punë

Të jesh i lumtur në vendin aktual të punës, nuk thjesht lumturi, nuk është as një fjali e thjeshtë t’i…