​Çfarë të përfshini në CV nëse nuk keni përvojë pune?

Gjetja e një pune, nganjëherë edhe çfarëdo, mund të jetë e vështirë, por është akoma më e vështirë kur nuk…

8 këshilla se si të arrini një ekuilibër të shëndetshëm punë-jetë

Kur zgjidhni një karrierë, është e rëndësishme të merrni parasysh orarin, vendndodhjen e punës dhe pagën që dëshironi të keni…

​13 mënyra për ta filluar një bisedë profesionale

Pavarësisht nëse jeni duke marrë një pozitë të re, ose po kontaktoni më një klient, aftësia për ta filluar një…

5 arsye për dhe kundër përdorimit të rrjeteve sociale ne vendet e punës

Rrjetet sociale sot janë bërë pjesë të pandashme të jetëve tona. Pa to, zor se mund ta imagjinojmë jetën, sepse…

​Si t’i thoni shefit që të mos i kryej më detyrat tuaja?

Disa punonjës ankohen që shefi i tyre po i kryen detyrat e tyre, në vend që t’u tregojë atyre se…

​SWOT analiza personale mund t’ju ndihmojë në karrierën tuaj

SWOT analizën që e përdorin bizneset, mund ta përdorni edhe ju për veten. Kjo sidomos nëse ndiheni që keni ngecur…

​9 gabime në punë që duhet t’i shmangni në vitin 2022

Viti i ri na bën që të reflektojmë, na bën që të krijojmë një listë me gjërat që do t’i…

​10 aftësitë më të kërkuara për vitin 2022

Sot është shtuar frika që kompanitë mund ta humbasin aftësinë garuese në treg në të ardhmen. Transformimi dixhital është duke…

Sa gjatë duhet të qëndroni në një vend pune?

Pyetja më e shpeshtë që punonjësit ia bëjnë vetes kur duan të largohen nga një punës është se si do…

​10 punët më të mira që mund t’i bëni me diplomë në psikologji

Nëse i keni përfunduar studimet në psikologji, a e dini që keni më shumë zgjedhje në karrierë me këtë drejtim…