6 gjëra jo profesionale që mund të jeni duke i bërë në punë

Shumë njerëz kur punojnë për një kohë të gjatë në një vend pune, fillojnë dhe e ndjejnë një lloj rehatie…

Disa nga rregullat për të qenë menaxher i suksesshëm

Çka e bën një menaxher të mirë? Për disa, menaxhimi nënkupton kontroll dhe rrugë të lirë, ndërsa për të tjerët…

7 shenja që tregojnë se do të jeni lider i suksesshëm

Liderët kanë tipare të ndryshme si organizimi, përkrahja e ekipit, delegimi i detyrave, përkushtimi si dhe qëndrimi pozitiv. Të gjitha…

5 këshilla për ta përmirësuar etikën e punës

Në secilën industri, punëdhënësit kërkojnë punëtorë që respektojnë etikën e punës. Prandaj, vlerat e lidhura me një etikë të mirë…

8 punë që mund t’i bëni edhe nga shtëpia

Me avancimin e teknologjisë, shumë punë sot mund të kryhen edhe nga shtëpia. Kompanitë e ndryshme anembanë botës vazhdimisht kërkojnë…