7 punë për njerëzit që e duan leximin

Për të pasur një karrierë të suksesshme, duhet të jeni duke e bërë punën që e doni apo diçka që…

Cilësitë e menaxherëve të suksesshëm të shitjes

Nuk është e pazakontë që punonjësi më i dalluar në ekip të promovohet në rolin e një menaxheri të shitjeve.…

Çka mund të bëni kur ndiheni të vetmuar në punë?

Për shumë njerëz, dita e parë në një vend pune është më e vështirë dhe shoqërohet kryesisht me heshtje. Mirëpo,…

Si t’i identifikoni interesat tuaja në karrierë?

Interesat e karrierës pasqyrojnë preferenca të qëndrueshme për aktivitete të caktuara të punës dhe mjedise të punës. Kur një karrierë…

5 këshilla për të gjetur karrierën e duhur

Gjetja e punës së duhur nuk është një proces i thjeshtë. Kërkon shumë hulumtim, përkushtim dhe përgatitje. Ky proces shkon…

​Ambienti i punës: Masat që duhet ndërmarrë për të zvogëluar rrezikun nga COVID-19

Punonjësit kalojnë më shumë kohë në ambientet e punës sesa në shtëpitë e tyre. Kësisoj, hapësira ku punohet duhet të…

Rutina e mëngjesit që ndikon në rritjen e produktivitetit në punë

Pavarësisht nëse jeni person i mëngjesit apo jo, të gjithë e fillojmë ditën tonë në një moment të caktuar varësisht…

6 gjëra jo profesionale që mund të jeni duke i bërë në punë

Shumë njerëz kur punojnë për një kohë të gjatë në një vend pune, fillojnë dhe e ndjejnë një lloj rehatie…

Disa nga rregullat për të qenë menaxher i suksesshëm

Çka e bën një menaxher të mirë? Për disa, menaxhimi nënkupton kontroll dhe rrugë të lirë, ndërsa për të tjerët…

7 shenja që tregojnë se do të jeni lider i suksesshëm

Liderët kanë tipare të ndryshme si organizimi, përkrahja e ekipit, delegimi i detyrave, përkushtimi si dhe qëndrimi pozitiv. Të gjitha…