​10 aftësi të lidershipit që tregojnë që jeni të gatshëm për t’u promovuar

Të gjithë punonjësit në kompani, punojnë dhe ëndërrojnë që të promovohen, por problemi është që jo secili mund ta arrijë…

​Pse nuk mund të gjeni punë pas përfundimit të studimeve?

Gjetja e punës menjëherë pas përfundimit të studimeve është bërë sfidë në vete. Njerëzit vazhdojnë t’i rrisin gradat e tyre…

Kur është koha e përshtatshme për të treguar që jeni shtatzënë?

“Pritja e ëmbël“, kështu e quajnë ndryshe periudhën e shtatzënisë, por kur vjen çështja te puna, gjërat komplikohen paksa, krijohet…

​Si të jepni dorëheqje nga puna, pa i prishur mundësitë e tjera

Nga puna mund të largoheni për arsye të ndryshme, që nga arsyet personale, familjare e deri te pakënaqësitë në punë.…

5 gjëra që udhëheqësit nuk duhet t’i bëjnë në vitin 2022

Nëse je udhëheqës në një kompani, mbase e ke bërë planin se çfarë duhet të bësh këtë vit, por me…

​3 arsye pse nuk duhet të gënjeni në intervista të punës?

Përtej vrasjes së ndërgjegjes dhe pandershmërisë, gënjeshtrat në intervistat e punës kanë pasoja afatgjata që mund t’ju përcjellin për shumë…

Deri në sa persona mund të marrin pjesë në një panel intervistimi?

Nëse trembeni nga intervistat një me një, e keni edhe një mundësi e që janë intervista me panel, ku do…

5 teoritë e motivimit për ekipet e menaxhimit në vendet e punës

Teoritë e motivimit mund t’i ndihmojnë ekipet për t’i përcaktuar mënyrat më të mira, të cilat ndihmojnë në arritjen e…

​Si t’i largoni 10 pasiguritë më të zakonshme në punë?

Është më se e zakonshme që shumë punonjës të përjetojnë pasiguri apo momente dyshimi në lidhje me punën e tyre.…

16 aftësi rekrutimi që duhet t’i kenë të gjithë rekrutuesit ambiciozë

Edhe rekrutuesit ndahen në dy gupe. Çfarë e bën një rekrutues të mirë? Cilat aftësi i posedon një rekruter, anëtar…