Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Cila është rëndësia e një mentori në vendin tuaj të punës?

Çfarë është mentori? Mentori është një koleg/e me përvojë i cili do të jetë një udhërrëfyes gjatë karrierës për të…

​Si të veproni kur ju bëhen pyetje “të ndaluara” dhe të parëndësishme në intervistat e punës?

Mund të duket që të gjitha pyetjet që bëhen nga rekruterët janë të duhura dhe duhet të përgjigjeni. Nganjëherë disa…

​Çfarë duhet të bëni kur gaboni në punë?

“Gabimet janë njerëzore”, kjo është fjalia e cila thuhet në shumicën e rasteve, pasi ndodhin gabimet. Sidoqoftë bërja e gabimeve…

Shenjat që tregojnë se keni aplikuar për një punë e cila nuk është e duhura

Nuk ka asnjë garanci që tregon se një vend pune do të ketë gjithçka që ju është dashur gjithë jetën,…

​5 veprime të udhëheqësve që e dëmtojnë moralin e punonjësve

Autori amerikan i shumë librave për lidership, John C. Maxwell, ka thënë “gjithçka bie dhe ngrihet mbi udhëheqjen”. Lideri është…

​Si të përgjigjeni në pyetjen: Do të donit të pëlqeheshit apo të respektoheshit?

Nganjëherë disa pyetje që bëhen në intervistat e punës janë të atilla që i lënë “pa përgjigje” për një kohë…

Pyetjet më të zakonshme për mësuesit në intervistat e punës

Disa pyetje të intervistave ndryshojnë nga profesioni në profesion. Në vija të holla, disa aftësi janë të veçanta për profesione…

​8 pyetjet më të shpeshta që u bëhen infermierëve në intervistat e punës

Ashtu si në çdo profesion tjetër edhe ata të cilët duan të bëhen infermierë do të hyjnë në procesin e…

​A duhet që kandidatët të riaplikojnë për një punë që është ripublikuar?

Ta zëmë që jeni përballur me një situatë të tillë: Ju keni aplikuar për një pozitë në njërën nga kompanitë…

​5 temat që duhen të shmangen në vendet e punës

Ka gjëra që duhet t’i shmangni për t’i diskutuar në vendet punës, sepse kjo mund të ndikojë në mënyrën sesi…
error: