​Përfaqësuesit e BE-së kërkojnë që gratë të përfshihen në dialogun Kosovë-Serbinë

Ani pse Kosova është në rrugë të mirë sa i përket barazisë gjinore, vërehet mungesa e grave në dialogun me…

Specializantët kërkojnë pagesën e kujdestarive dhe ditëve të festave

Specializantët e Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës(ShSKUK), kanë protestuar të enjten përshkak të mos pagesës së kujdestarive të vikendit…

​Deputetët kërkojnë sqarime, ARKEP arsyeton IPKO-n për mesazhet e mirëseardhjes në Serbi

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të enjten vizitoi ARKEP-in për të marrë më shumë informacione sa i përket…

PSD kërkon shkarkimin e zëvendësministrit Hysen Durmishi

Partia Socialdemokrate (PSD) ka mbajtur sot një aktivitet ku ka kërkuar shkarkimin e zëvendësministrit të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës,…

Deputetët kërkojnë plan strategjik kombëtar në përfaqësimin e Kosovës jashtë vendit

Mosnjohja e Kosovës nga pesë vende të Bashkimit Evropian (BE) paraqet rrezik për ombrellën e sigurisë së vet BE-së. Kështu…
error: