​Deputeti Muja kërkon të rishikohet pa eufori vendimi për benefitet e deputetëve

Pas debatit publik për përfitimet enorme për karburante nga disa deputetë, kryetari i Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere, Armend…

​Ish-kryetari i Shtërpcës dyshohet se kërkoi para e dhurata në këmbim të lejeve për ndërtime në Brezovicë

Ish-kryetari i Komunës së Shtërpcës, Baristllav Nikolliq po dyshohet të ketë marrë para e dhurata me qëllim që të jap…

​Arrestohet një person, kërkoi 550 euro në këmbim të paraqitjes së provimit për patentë shofer

Një person në Malisheve kërkoi 550 euro në këmbit të paraqitjes së provimit për patentë shofer. Për çka policia ka…