BSPK proteston sot

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) do të protestojnë sot për të kërkuar shtesat prej 100 euro për…

BSPK paralajmëron protestë, ka tri kërkesa për Qeverinë

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) ka paralajmëruar se do të organizojë protestë më 8 prill në Prishtinë.…

Kosova pa fond social, kërkesat për ngritjen e tij nuk marrin përgjigje

Kosova vazhdon të mos ketë fond social, fond i cili do t’i dilte në ndihmë personave të cilët pa dëshirën…

Protestojnë punëtorët e KEK-ut, kanë pesë kërkesa

Sindikata e Re e KEK-ut është duke protestuar para ndërtesës së Toskanës në Prishtinë. Tashmë disa nga punëtorët janë mbledhur…

Zmbrapset ​SBAShK-u , pritet pezullimi i protestës

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) në takimin e jashtëzakonshëm me përfaqësues të të gjitha Federatave, anëtare të…

Bie numri i rasteve me koronavirus në Spitalin e Gjakovës, rriten kërkesat për shërbimet post-COVID

Në Spitalin e Përgjithshëm të Gjakovës “Isa Grezda” aktualisht janë duke u trajtuar pesë pacientë me COVID-19, ndërsa tre janë…

KEDS po trajton me prioritet kërkesat e diasporës

Kërkesat e bashkatdhetarëve për kyçje të reja në rrjet po trajtohen me prioritet dhe po realizohen në afatin më optimal…