Prokuroria thotë se provat vërtetojnë se Mustafa mori pjesë në keqtrajtimin e njerëzve në Zllash

Seanca gjyqësore ndaj Salih Mustafës në Hagë po vazhdon me paraqitjen e deklaratës përmbyllëse nga Zyra e Prokurorit të Specializuar.…

Dëshmitari i tretë në Hagë: Në Zllashë më dërguan të komandant Cali, aty më keqtrajtuan

Dëshmitari i tretë i Zyrës së Prokurorit të Specializuar kundër Salih Mustafës në Dhomat e Specializuara në Hagë, ka thënë…

Keqtrajtoi fëmijën e vet, arrestohet

Një person është shoqëruar në stacionin policor në Podujevë, pasi që ka keqtrajtuar fëmijën e tij viktimën mashkull. Viktima ka…

Evidentohet keqtrajtim i të dënuarve dhe shkelje të të drejtave të tyre

Ka pasur raste të keqtrajtimeve të të dënuarve nga stafi korrektues dhe shkelje të të drejtave të tyre. Ndërsa, niveli…