​Zëvendësministri i Drejtësisë: Vërtetohen keqpërdorimet e Nehat Thaçit

Këshilli Shtetëror për Vlerësim dhe Disiplinë për shkarkimin e drejtorit të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi ka vërtetuar shkeljet,…

​Pal Lekaj dhe të tjerët dënohen lidhur me keqpërdorimet me subvencione

Gjykata Themelore në Gjakovë, të premten, ka shpallur aktgjykim dënues ndaj ish-kryetarit të Komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, për akuzën…