Kenneth Kaunda, presidenti i parë i Zambisë vdes në moshën 97-vjeç

Kenneth Kaunda, presidenti i parë i Zambisë dhe një figurë kryesore në luftën e saj të pavarësisë, ka vdekur në…
error: