Ish kryesuesja e bordit të KEK-ut: Kemi gjetur keqmenaxhim, parregullsi, nepotizëm dhe diskriminim

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv,…

Opozita: Kosova po importon energji elektrike shkaku i ish-anëtarëve të bordit në KEK

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv,…

​Përfundon me sukses revizioni i njësisë B-2

Korporata Energjetike e Kosovës ka bërë të ditur se ka përfunduar me sukses rishikimi i njësisë B-2. KEK përmes një…

Gjueti ilegale në zonë të KEK-ut, arrestohen katër persona

Pas pranimit të informacionit se disa persona të armatosur janë futur në zonën e KEK-ut, njësitet policore nga stacioni Obiliq…

​Ish-ministri Shatri: UNMIK-u kishte influencë të madhe, s’na ka pyetur askush për KEK-un

Në Komisionin Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, të hënën ka…

Bordi i KEK-ut kërkon sërish rritje të çmimit të rrymës, kritikohet nga Komisioni Hetimor

Kryesuesi i Bordit të Korporatës Energjetike të Kosovës, Skënder Haziri po kërkon sërish shtrenjtim të energjisë elektrike për qytetarët, për…

​KEK ndalë njësinë A-3

Njësia A3 është ndalur të dielën si pasojë veprimit të mbrojtjes në ndërpresin e gjeneratorit, ka bërë të ditur Korporata…