Nagip Krasniqi zgjidhet kryeshef ekzekutiv i KEK-ut

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të KEK-ut njoftoi se për pozitën e Kryeshefit Ekzekutiv në Korporatën Energjetike të Kosovës është…

KEK: Kthehet në punë ekskavatori 8M

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka bërë të ditur se falë një angazhimi të jashtëzakonshëm të ekspertëve dhe punëtorëve të…

Protestuesit: Të ndalen tenderët e KEK-ut për bosët e kompanive private

Rreth 150 punëtorë të KEK-ut sot kanë protestuar në sheshet e Prishtinës dhe para Qeverisë së Kosovës për ri-kthimin e…

​Protestojnë punëtorët e KEK-ut, duan rikthimin e Departamentit të Sigurisë Fizike

Rreth 150 punëtorë të KEK-ut sot kanë protestuar në sheshet e Prishtinës dhe para Qeverisë së Kosovës për kthimin e…

Pluhuri vrasës i KEK-ut, banorët përreth kërkojnë zgjidhje

Ndotja e ajrit dhe ambientit nga Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) që është duke ndodhur vazhdimisht, veçanërisht edhe në këto…

KEK-u tejkalon planin për gjashtëmujorin e parë të këtij viti

Me gjithë sfidat e shumta që i solli pandemia COVID-19, falë angazhimit të punëtorëve dhe menaxhmentit të Korporatës Energjetike të…

Bordi i KEK-ut shkarkon zëvendëskryeshefin dhe dy zyrtarë të lartë

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës, ka marrë vendim për lirim nga detyra të u.d. zëvendëskryeshefit…

KEK së shpejti edhe me impiante për trajtimin e të gjitha ujërave në TC-B

Në vazhdën e masave dhe aktiviteteve për zvogëlimin e ndikimit në mjedis të TC Kosova B-së, Korporatës Energjetike të Kosovës…

Nisin përgatitjet për investimet në ndërtimin e impiantit për zvogëlimin e NOX-it në TC Kosova B

Korporata Energjetike e Kosovës, në vazhdën e investimeve në fushën ambientale pritet të nis një prej projekteve të rëndësishme, atë…

​Emërohet bordi i përkohshëm i drejtorëve të Trepçës, KEK-ut, Postës dhe Infrakosit

Qeveria e Kosovës ka emëruar bordin e përkohshëm të drejtorëve të ndërmarrjes publike “Trepça”. Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli ka…