KEDS: Rritet konsumi i energjisë elektrike për 12 %

Me rënien e temperaturave po rritet edhe konsumi i energjisë elektrike. Krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar,…

KEDS-i ka një thirrje për institucionet dhe kompanitë publike e private

Për kursim sa më të madh të energjisë elektrike, ndihmesë të madhe paraqet bashkëpunimi me të gjitha institucionet publike, kompanitë…

KEDS-i bën thirrje për kursim të energjisë për konsumatorët shtëpiak

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë ka kërkuar nga konsumatorët shtëpiak që ta kursejnë energjinë elektrike. “Nëse…

​KEDS: S’do të ketë më reduktime të energjisë

KEDS ka njoftuar se janë ndalur kufizimet e energjisë elektrike me hyrjen në prodhim të bllokut B2 dhe A3, pasi…

Reduktimet me energji vazhdojnë deri më 1 shtator

Reduktimet me energji elektrike pritet të vazhdojnë deri më 1 shtator. Kjo pasi rikthimi nga remonti i njësisë B2 të…

Sot pritet të këtë përmirësim të reduktimeve me energji elektrike

Prej sot pritet të ketë përmirësim të reduktimeve të rrymës. Këtë e ka konfirmuar për KosovaPress zëdhënësi i KEDS-it, Viktor…

“Në mes të verës u bë dimër”, qytetarët shprehen kundër reduktimeve dhe shtrenjtimit të rrymës

Për reduktimet e energjisë elektrike të cilat janë duke u aplikuar që nga dita e hënë, të pakënaqur shprehen edhe…

​Kundërshtohet shtrenjtimi i energjisë elektrike, paralajmërohet protestë

Qytetari nga Prishtina, Visar Dili ka filluar kampanjën kundër propozimit për shtrenjtimin e energjisë elektrike. Ai dhe shumë qytetarë nga…

​Reduktimet e rrymës pengojnë mbarëvajtjen e ligjëratave në Seminarin për Gjuhën Shqipe

Seminari Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, më i rëndësishmi në fushën e albanologjisë po ballafaqohet me probleme teknike.…

Situata energjetike në vend, KOSTT-i: Për oraret e reduktimeve drejtohuni në KEDS

Furnizuesi Publik (KESCO) dhe Operatori i Sistemit të Shpërndarjes (KEDS), në bazë të programeve të kufizimit të konsumit ditor, bëjnë…