KDI: Në procesin e tenderit të ndërtimit të Spitalit të Prizrenit është shkelur Ligji për Prokurim Publik

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) ka gjetur një numër të madh të shkeljeve të institucioneve të përfshira në procesin e…

KDI gjen një mori shkeljesh në tenderin për ndërtimin e Spitalit të Prizrenit

KDI ka gjetur një mori shkeljesh në procesin e tenderit të ndërtimit të Spitalit të Prizrenit. Për më tepër ky…

Vlerësohet se është momentumi i duhur për arritjen e marrëveshjes finale Kosovë-Serbi

Në kuadër të konferencës “Kapitull i ri i dialogut Kosovë-Serbi” të Institutit Demokratik të Kosovës (KDI), njohësit e këtij procesi…

KDI: Kuvendi ta ftoj Kurtin në raportim rreth dialogut Kosovë-Serbi

Instituti Demokratik i Kosovës duke iu referuar një sërë zhvillimeve lidhur me fazën përgatitore para rifillimit të procesit të dialogut…

​Komunat më pak transparente gjatë vitit të kaluar

Komunat e Kosovës kanë pasur rënie prej 1 përqind të transparencës për vitin 2020. Njëra prej arsyeve për një gjë…

KDI: Prishtina dhe Lipjani komunat më transaprente

Komunat e Kosovës kanë pasur rënie të transparencës në prokurim publik për vitin 2020. Kjo u bë e ditur gjatë…