Një qytetareje i`u keqpërdor kartela bankare

Një qytetareje i është bllokuar llogaria bankare pasi që pa dijeninë e saj i është keqpërdorur kartela. Nuk bëhet e…

Arrestohet për keqpërdorim të kartelave bankare

Sektori për Hetime të Krimeve Kibernetike, sot ka arrestuar një person të dyshuar se ka kryer veprën penale “Lëshimi i…

Pse duhet ta keni kartelën VIP CARD të Petrol Company?

Petrol Company klientët e sajë shpërblen në forma të ndryshme me anë të kartelës së sajë të lojalitetit VIP CARD.…

Nipi ia keqpërdori kartelën dhe i mori para

Një person ka njoftuar policinë se nipi i tij përmes llogarisë bankare dhe duke keqpërdorur kartelën e tij i ka…

Tenton të vë në qarkullm çeqe bankare kundërligjshëm, arrestohet

Policia e Kosovës njofton se ka arrestuar një person në fshatin Bubavec të Malishevës si i dyshuar se i njëjti…

Bonus dhe Premium Kartela që i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Petrol Company përmes dy kartelave të saja, Bonus dhe Premium Kartelës, ofron mundësi të shumta për klientët e saj, duke…