Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Çfarë duhet të shkruani në një email refuzimi pas intervistave të punës?

Kompanitë duhet të jenë të kujdesshme në mënyrën sesi i trajtojnë kandidatët prej momentit kur e publikojnë shpalljen e punës.…

Mirë se u ktheve në punë! Shembuj si të dërgoni emaile punonjësve që janë kthyer përsëri

Zakonisht në kompanitë e mëdha ku ka shumë punonjës, rastet e pushimeve për shkak të sëmundjeve, lehonisë ose ndonjë largimi…

Si ta përdorni komunikim jo verbal në intervistat e punës?

Përgjigjet e mira për pyetjet në intervista të punës janë shumë të rëndësishme, por kjo nuk do të thotë që…

Si të përgjigjeni në pyetjen: Pse ju pushuan nga puna?

Nëse ndonjëherë jeni pushuar nga puna, duhet të jeni të gatshëm të përgjigjeni për ndonjë pyetje të mundshme, kur intervistoheni…

​Disa arsye joligjore për pushimin e punonjësve nga puna në Kosovë

Vendimi për ta pushuar nga puna një punonjës nuk mund të merret pa arsye të qëndrueshme. E, aq më pak…

​5 gabime në rrjete sociale që duhet shmangur gjatë aplikimeve për punë

Sot rrjetet sociale janë më shumë se sa rrjetëzim. Kjo është duke u kuptuar, sidomos nga ata që kërkojnë punë,…

​10 profesione për njerëzit që i duan numrat

Njerëzit janë të pasionuar pas gjërave të ndryshme. Në shumicën e rasteve, ato tentojnë t’i lidhin me profesionet që zgjedhin…

Si ta shkruani një përshkrim të mirë pune?

Përshkrimet e punës ndihmojnë për të dhënë rezultate të rëndësishme që i nevojiten një punonjësi gjatë punës së tij të…

​Shenjat që tregojnë se intervista juaj e punës ka shkuar mirë

Koha pas ndonjë interviste pune zakonisht është plot pikëpyetje. “Si jam përgjigjur? Si i pritën përgjigjet intervistuesit? Çfarë duhet të…

Si ta kërkoni dhe ta merrni pushimin nga puna?

Hezitimi për ta kërkuar pushimin është pjesë e shumë punonjësve. Punonjësit shpesh ndihen në faj qe ju duhet të kërkojnë…
error: