22 vjet nga kapitullimi i Serbisë nga UÇK dhe NATO

Sot bëhen 22 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes ushtarako-teknike të Kumanovës, me të cilin iu dha fund luftës në Kosovë,…

Majko i reagon Vuçiqit: Serbia duhet të mos kapitullojë përballë pamundësive të saj

Ministri i Diasporës në Shqipëri, Pandeli Majko ka reaguar ndaj fotografisë së publikuar nga presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq. Fotografi…