​Kosovës i rekomandohet të promovojë dhe të rrisë kapacitetet e akomodimit të turistëve

Kosova ka mungesë të kapaciteteve për të akomoduar numër të lartë të vizitorëve nga vendet e rajonit. Përkundër që është…

Mehaj: Kemi rritur kapacitetet e FSK-së dhe kemi blerë pajisje ushtarake deri në 32 milionë euro

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se për tetë muaj udhëheqje ka rritur kapacitetet e FSK-së në burime njerëzore…

Kosova nuk po arrin të identifikojë personat e radikalizuar

Nga 110 kosovarë, të cilët arriti shteti i Kosovës në bashkëpunim me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, t’i kthejë në…