​Hoti për Merkel: Qeverisja e saj do të mbahet mend gjatë

Ish-kryeministri i Kosovës, njëherit deputeti i Kuvendi të Kosovës, Avdullah Hoti thotë se Kosova, Ballkani Perëndimor dhe e gjithë BE-ja…

Katër pasardhësit e mundshëm të Angela Merkel

Pas tërheqjes së njoftuar sot nga Annegret Kramp-Karrenbauer, katër kandidatë potencialë u shfaqën në kampin konservator për të kandiduar për…