​Dy aktivitete para kishës në kampusin e UP-së, kundërpërgjigje për liturgjinë serbe

Parlamenti Studentor i UP-së “Hasan Prishtina”,  si dhe Partia Socialdemokrate do të mbajnë sot aktivitete para objektit të Kishës Ortodokse…