Parandalohet një rast kontrabande në Rogoqicë të Kamenicës

Drejtoria Rajonale e Policisë Kufitare Lindje në Kaçanik, gjatë një kontrolli sot në Rogoqicë të Kamenicës, afër vijës kufitare me…

Zgjedhjet në Kamenicë, deri në orën 11:00 votuan 9.70 % e qytetarëve

Në komunën e Kamenicës deri në orën 11:00 kanë votuar 9.70 për qind e qytetarëve. Në këtë komunë të drejtë…

Kamenicë, përmbyllen punimet energjetike në Muçiverc për furnizimin me ujë të gjashtë fshatrave

Komuna e Kamenicës po vazhdon me punët përfundimtare për realizimin e projektit për zgjidhjen e problemit të qytetarëve për furnizimin…

Nisin punimet për rregullimin e trotuarit në Petroc të Kamenicës

Pas marrëveshjës së nënshkruar nga Komuna e Kamenicës për rregullimin e trotuarit në katër fshatra, kanë filluar punimet për rregullimin…

Dita Ndërkombëtare e Rinisë u shënua edhe në Kamenicë

Në nder të Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, gjatë ditës së djeshme Qendra Rinore “Fanar”, në bashkëpunim me Komunën e Kamenicës,…

Kamenicë, vazhdojnë vizitat në terren për të parë gjendjen e familjeve të bllokuara

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka vizituar dje banorët, të cilët kanë mbetur të bllokuar pas rrënimit të…

Kamenicë: Hapet aplikimi për subvencione 50 euro për qytetarët e prekur nga COVID-19

Komuna e Kamenicës njofton qytetarët se nga sot hapet aplikimi për subvencione në vlerë prej 50 euro për qytetarët e…

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Kamenicë​ ndan subvencione në vlerë 52 mijë euro

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport e Komunës së Kamenicës, pas thirrjes publike për aplikim për subvencione ka shpallur listën…

Vazhdon rregullimi i shkollës fillore “Metush Krasniqi” në Roganë

Janë duke vazhduar punimet për rregullimin e shkollës fillore “Metush Krasniqi” në Roganë të Kamenicës. E i pari i komunës…

5 muaj burgim për komandantin e Shërbimit të Zjarrfikësve në Kamenicë

Komandanti i Shërbimit të Zjarrfikësve në Kamenicë është dënuar me pesë muaj burgim pasi që kishte keqpërdorur pozitën zyrtare. Ai…