Ja kur është koha e duhur e stërvitjes për të djegur sa më shumë kalori

Kërkimet e reja kanë gjetur kohën më të mirë të ditës për të përshpejtuar metabolizmin tuaj dhe për të humbur…

Disa mënyra për të djegur kalori derisa jeni duke fjetur

Humbja e peshës mund të jetë e vështirë, ndërkohë që, mbajtja e një diete të shëndetshme dhe ndjekja e një…

Humbni peshë pa shkuar në palestër

Të pasurit një peshë e shëndetshme ul rrezikun e sëmundjeve të zemrës, kancerit të zorrëve dhe gjirit, goditjes në tru…

Gjërat që mund t’i ndodhin trupit tuaj kur anashkaloni vaktet e ngrënies

Një studim i ri lidh ushqimin e përditshëm me rrezikun e vdekshmërisë. Personat mbi 40 vjeç që hanë një vakt…

Lëngu që ul kolesterolin, ul ndjeshëm edhe presionin e gjakut

Presioni i lartë i gjakut është një vrasës i heshtur që çon në sëmundje të zemrës kur menaxhohet keq, por…

Si ndikon dimri tek shëndeti

Kur flasim për dimrin përjetimet dhe mendimet mund të jenë të ndryshme. Ka persona që stinën e ftohtë e pëlqejnë…

Uji i akullit ndihmon në djegien e kalorive dhe humbjen e peshës

Rishikimi i studimeve konfirmoi se noti në ujë të ftohtë ka efekte të dobishme në trup. Në veçanti, ai tregoi…