Policia e Kosovës arrestoi dy shtetas të Holandës, kaluan ilegalisht kufirin

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar dy shtetas të Holandës pasi të njëjtit kishin kaluar kufirin ilegalisht. Rasti…

Kalim ilegal i kufirit dhe kontrabandim me mallra në Leposaviq

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person dyshohet të ketë hyrë ilegalisht në Kosovë dhe i njëjti kishte të…

Transportoi mish përmes rrugëve ilegale, arrestohet nga Policia e Kosovës në Leposaviq

Një person i cili ishte duke transportuar mish përmes rrugëve ilegale ka tentuar t’i ikë Policisë së Kosovës por është…

Kontrabandim me mallra, arrestohet një i dyshuar

Policia e Kosovës ka arrestuar një person të dyshuar për kalim ilegal të kufirit si dhe kontrabandim me mallra. Rasti…