Arrestohet një person i kërkuar në Kaçanik

Një person i kërkuar u arrestua sot në Kaçanik. Policia informoi se i dyshuari A.P ishte i kërkuar në bazë…

Kaçanik, një grua dhunohet seksualisht përmes kanosjes dhe shantazhit

Një grua ka raportuar se është dhunuar seksualisht përmes kanosjes dhe shantazhit. Rastin e ka bërë të ditur Policia e…

Arrestohen dy persona të kërkuar në Kaçanik

Dy persona të kërkuar janë arrestuar sot në Kaçanik. Të arrestuarit janë kërkuar në bazë të urdhëresës së Gjykatës Themelore…

Përkujtohen 28 dëshmorët dhe 32 martirët e rënë në Kaçanik

Në dy tubime përkujtimore të ndara, në “Lagje të Re” dhe “Rakoc”, janë përkujtuar në 24-vjetorin e rënies 28 dëshmorë…