Kurti për vrasjen e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zeka: Të mundësohet drejtësia e ndëshkimi

Në 40 – vjetorin e vrasjes së Jusuf e Bardhosh Gërvallës dhe Kadri Zekës, kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin…

​40 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla e Kadri Zekës

Më 17 janari 1982 u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë…

Vjosa Osmani citon Jusuf Gërvallën: Rruga e nderës asht ma e zorshmja, po ma e mira

Ushtruesja e detyrës së presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani, ka cituar një thënie të veprimtarit të çështjes kombëtare Jusuf Gërvalla,…