​Vushtrria shpall “Qytetar nderi” veprimtarin Ramiz Tafilaj

Komuna e Vushtrrisë i ka ndarë mirënjohjen “Qytetar nderi” veprimtarit të shquar shqiptaro-amerikan Ramiz Tafilaj, me motivacionin për kontributin e…

Buxhovi: Kryetari i ri të bëjë ndarjen nga udhëheqësia e vjetër LDK-së

Një nga themeluesit e LDK-së, historian dhe intelektuali Jusuf Buxhovi, pret nga udhëheqësia e re e Lidhjes që të bëjë…

Promovohet romani i ri “MONA”, i Jusuf Buxhovit

Shkrimtari Jusuf Buxhovi sot promovoi romanin e ri “MONA” në Bibliotekën e Qytetit në Gjakovë. Autori deklaroi se Gjakova është…