Azemi: Të premten protestojmë për rritje të pagave

Federata Sindikale e Punëtorëve Teknikë të Sektorit Privat të Kosovës mbajti takim me kryetarë të shoqatave sindikale të punëtorëve teknik…

Shtyhet vendimi për protestë në sektorin privat, i japin një javë afat Qeverisë për shqyrtimin e kërkesave të tyre

Federata Sindikale e Punëtorëve Teknikë të Sektorit Privat të Kosovës mbajti takim me kryetarë të shoqatave për hyrjen apo mos…

Shtyhet për një javë vendimi për protestën e punëtorëve të sektorit privat

Federata Sindikale e Punëtorëve Teknikë të Sektorit Privat të Kosovës mbajti takim me kryetarë të shoqatave për hyrjen apo mos…

Kërkohet subvencionim i pagave edhe për punëtorët e sektorit privat

Federata Sindikale e Punëtorëve Teknikë të Sektorit Privat të Kosovës ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës mbështetjen e pagave edhe…

Sindikata e punëtorëve teknik të sektorit privat paralajmëron grevë

Sindikata e pavarur e punëtorëve teknikë të sektorit privat të Kosovës të enjten ka mbajtur takim të jashtëzakonshëm me udhëheqësit…

​Punëtorët e sigurimit fizik dhe teknik kërkojnë pagesën shtesë prej 10% të pagës bazë

Punëtorët e sigurimit fizik dhe teknik, të cilët kryejnë shërbime në institucionet shëndetësore publike në nivel vendi, kanë protestuar para…

​SPSPK: S’ia vlen pagë minimale nën 500 euro, të lejohet tërheqja e Trustit

Punëtorët e sektorit privat po kërkojnë që paga minimale të mos jetë nën 500 euro, kjo për shkak të rritjes…

SSPK, kërkon që punëtorëve teknik dhe atyre të sigurimit në EULEX, t`u rriten pagat

Është mbajtur takim në mes të Sindikatës së Sektorit Privat të Kosovës, përfaqësuar nga  kryetari Jusuf Azemi, dhe shefit të…

Azemi kritikon ekzekutivin për 100 eurot: Dyshoj për vendim mediatik dhe se është fryrë lista

Sindikata e Punëtorëve të Sektorit Privat (SPSPK) dyshon se vendimi i Qeverisë së Kosovës për shtesa prej 100 eurosh për…

SPSPK kërkon sqarime nga Murati për ekzekutimin e 100 eurove për sektorin privat

Kryetari i  Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat (SPSPK) Jusuf Azemi ka kërkuar sqarime nga ministri i Financave Hekuran Murati…