Imunologu: Doza e tretë për të moshuarit dhe vaksinimi çdo vit, për të rinjtë çdo dy vjet

Profesori i Kolegjit mbretëror në Londër Justin Stebing vlerësoi se doza e tretë e vaksinës së koronavirusit duhet t’i jepet…
error: