Mbrojtja thotë se Gucati duhet të shpallet i pafajshëm

Avokati i Hysni Gucatit, Jonathan Elystan Rees i ka thënë trupit gjykues se ish-kreu i Organizatës së Veteranëve të Luftës…

Përfundon seanca, mbrojtja e Gucatit vazhdon nesër me deklaratën përmbyllëse

Mbrojtja e Hysni Gucatit, Jonathan Elystan Rees ka thënë se Zyra e Prokurorit të Specializuar nuk ka asnjë provë nëse…

​Mbrojtja kundërshton prokurorinë: Përveç mediave, Gucati dhe Haradinaj nuk i kanë ofruar qasje askujt në dokumente

Avokati i Hysni Gucatit ka deklaruar se krerët e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së nuk u kishin ofruar…

​Mbrojtja e Gucatit dhe Haradinajt nuk është gati të përfundojë çështjen

Mbrojtja e Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinaj nuk është gati për të mbyllur çështjen me përfundimin e dëgjimit të dëshmitarit…

Mbrojtja e Gucatit: Akuza të sajuara nga një zyrë prokurorie frikacake

Mbrojtja e Hysni Gucatit në Hagë, avokati Jonathan Elystan Rees ka thënë se do të paraqesin prova që kanë të…