7 zakonet që sigurojnë “plakjen me stil”

Mjekët kohët e fundit kanë vënë në dukje se mënyra e jetesës – si stërvitja e rregullt ose një dietë…

Pse ndihemi të lodhur pavarësisht stilit të shëndetshëm të jetesës?

Hani shëndetshëm, shijoni fruta dhe perime, hiqni mishin nga menyja, bukën dhe ëmbëlsirat gjithashtu. Sidoqoftë, ekziston një problem: ndiheni të…

Salijeviq: Ka shenja përmirësimi dhe shpresë për një jetë më të mirë për romët në Kosovë

Nëse bëhet një analizë krahasuar me vitet e mëparshme, ka një përmirësim dhe shpresë për një jetë më të mirë…

10 përqind e fëmijëve të kthyer nga Siria rriten nga gjyshërit

10 për qind e fëmijëve të kthyer vitin e kaluar nga vatrat e luftës, janë duke u rritur nga gjyshërit…