Stoltenberg: Në pritje të pranimit të shpejtë të Finlandës e Suedisë pavarësisht vetos së Turqisë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg është i sigurt për një pranim të shpejtë të Suedisë dhe Finlandës në…

​Finlanda dhe Suedia dorëzojnë aplikimet për anëtarësim në NATO

Finlanda dhe Suedia zyrtarisht kanë aplikuar që të anëtarësohen në aleancën e NATO-s. Përfaqësuesit e dy shteteve kanë dorëzuar aplikimet…

Shefi i NATO-s: Pushtimi rus në Ukrainë nuk po ecën sipas planit

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg deklaroi se pushtimi i Ukrainës nuk po shkon sipas planeve ruse. Duke folur…

Stoltenberg: Procesi i anëtarësimit të Finlandës në NATO do të ishte i qetë dhe i shpejtë

Anëtarësimi i Finlandës në NATO do të forconte aleancën ushtarake perëndimore dhe Finlandën, tha sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens…

Stoltenberg: Procesi i anëtarësimit në NATO për Finlandën e Suedinë do të ishte i shpejtë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg është aktualisht në një vizitë në Parlamentin Evropian në Bruksel. NATO është gati…

Stoltenberg: Lufta në Ukrainë mund të zgjasë me vite

Edhe pse Rusia tani po përqendron sulmin e saj në Ukrainën lindore, NATO-ja nuk ka parë “asnjë tregues” se qëllimi…

Shefi i NATO-s paralajmëron se sulmet në Ukrainë do të vazhdojnë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka deklaruar sot se tërheqja e trupave ruse nuk është e vërtetë siç…

Stoltenberg i quan vrasjet e civilëve në Bucha një brutalitet

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg të dielën e quajti vrasjen e civilëve në një qytet në veriperëndim të…

​Ukraina thotë se shumica e trupave ruse po largohen nga Çernobili

Shumë nga trupat ruse që pushtuan ish-centralin bërthamor në Çernobil janë larguar, thotë kompania shtetërore bërthamore e Ukrainës Energoatom. Energoatom…

Shefi i NATO-s thotë se forcat ruse nuk po tërhiqen

Kreu i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka thënë se trupat ruse po ripozicionohen në vend që të tërhiqen. Duke folur në…