Hovenier: Nuk mbështesim marrëveshje që kërcënon sovranitetin e Kosovës

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Jeff Hovenier, tha se vendi i tij e ka bërë të qartë tashmë…

Hovenier: I përkushtuar për mbështetjen e partneritetit Kosovë – ShBA

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeffrey Hovenier, ka thënë se është krenar që është pjesë e përpjekjeve të…

Hovenier: Përgjegjësit e sulmeve në veri të dalin para drejtësisë

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeff Hovenier ka reaguar pas sulmeve me bombë qorientuese ndaj njësisë…

Hovenier për shtyrjen e zgjedhjeve në veri: Angazhim konstruktiv i Osmanit dhe partive politike

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeff Hovenier është shprehur mirënjohës ndaj presidentes Vjosa Osmani dhe zyrtarëve të partive…

Hovenier: Ta hedhim poshtë narrativen që përjashton personat me aftësi të kufizuara

Ambasador i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeff Hovenier në Kongresin Botëror për Personat me Aftësi të Kufizuara,…

​Hovenier: Kosova dhe Serbia të angazhohen në mënyrë konstruktive në negociata

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka thënë se Kosova dhe Serbia duhet të angazhohen në formë konstruktive në negociata…

Ambasadori Hovenier vizitoi Manastirin e Graçanicës

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeff Hovenier, ka vizituar Manastirin e Graçanicës, ku është takuar me…