​Osmani: Vetëm një demokraci gjithpërfshirëse është e qëndrueshme

Krerët më të lartë shtetëror por edhe përfaqësues ndërkombëtar vlerësojnë se vetëm me gjithpërfshirje dhe barazi gjinore arrihet demokraci e…