​Radoniqi: KQZ ka avancuar në organizimin e këtyre zgjedhjeve

Fillimi i reformës zgjedhore dhe rishikimi i Ligjit për financimin e partive politike janë kërkesat që shoqëria civile i ka…

KDI: Zgjedhjet pamundësojnë efikasitetin e punës së Kuvendit

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) po vlerëson se zgjedhjet kanë pamundësuar efikasitetin e punës së Kuvendit, për çka në tryezën…

Kryeziu: Votat për Adrijana Hoxhiq, delegjitimojnë vendet e garantuara për komunitetin boshnjak

Ismet Kryeziu nga Demokracia në Veprim ka thënë se votat për kreun e Iniciativës së re politike Ujedinjena Zajednica Adrijana…

DnV: LVV udhëheq me 48,9 për qind, Nisma nuk e kalon pragun

Sipas rezultateve preliminare të publikuara nga Demokracia në Veprim, Lëvizja Vetëvendosje është partia e cila ka marrë 48,9 për qind…

DnV: Tre për qind e vendvotimeve janë hapur me vonesë

Prej gjithsej 2,382 vendvotime, 97 për qind prej tyre janë hapur me kohë për procesin e sotëm zgjedhor, ndërsa tre…

DnV: Partitë politike kanë thyer rregullat e pandemisë

Koalicioni i organizatave joqeveritare “Demokracia në Veprim” (DnV) thotë se partitë politike kanë thyer rregullat e pandemisë, teksa bënë të…

​Kryeziu: Dënojmë ashpër linçimin që i është bërë Valdete Dakës

Demokracia në Veprim (DnV) dënon gjuhën linçuese ndaj kryetares së Komisionit Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka. Ismet Kryeziu nga…