23 vjet nga rënia heroike e Ismet Jasharit – komandant Kumanova

Sot mbushen 23 vjet nga rënia e Komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Ismet Jashari – komandant Kumanova. Ai u…

Thaçi e Hoti kujtojnë komandant Kumanovën

Presidenti Hashim Thaçi dhe kryeministri i Kosovës, Avdull Hoti kanë kujtuar komandantin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Ismet Jashri-Kumanova. Në…

22 vjet nga rënia heroike e Ismet Jasharit

Sot mbushen 22 vjet nga rënia e komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Ismet Jashari – Kumanova. Ai u lind…