IPK rekomandoi suspendimin për gjashtë zyrtarë policorë

Inspektorati Policor i Kosovës, sonte ka bërë të ditur se ka rekomanduar suspendimin për gjashtë zyrtarë policorë. IPK ka bërë…

Vrasja e shtatzënës, IPK rekomandon suspendimin e katër zyrtarëve policorë

Inspektorati Policor i Kosovës, sot ka informuar se ka rekomanduar suspendimin e Komandantit të Stacionit policor të Lipjanit, një rreshteri…

​IPK-ja rekomandon suspendimin e drejtorit policor në veri, Nenad Gjuriq

Inspektorati Policor i Kosovës  i ka rekomanduar Policisë së Kosovës suspendimin e drejtorit Rajonal të Mitrovicës së Veriut, Nenad Gjuriq.…

IPK dhe SHKK nënshkruajnë marrëveshje, zotohen për bashkëpunim

Kryeshefi Ekzekutiv i IPK-së Kushtrim Hodaj dhe Sami GASHI, zëvendës drejtor i përgjithshëm i shërbimit korrektues të Kosovës, kanë nënshkruar…