Investimet e huaja në Shqipëri arritën në 234 milionë euro

Investimet e Huaja Direkte (IHD) në Shqipëri arritën në vlerën 234 milionë euro, në tremujorin e dytë të këtij viti,…

Kosova dhe Ballkani Perëndimor synohet të jenë destinacion për investime të huaja në dhjetë vitet e ardhshme

Kosova dhe Ballkani Perëndimor synohet të jenë destinacion për investime të huaja në dhjetë vitet e ardhshme. Kështu është thënë…
error: