​“Dështon” Zona Ekonomike Amerikane, Zeka: Jemi të frustruar, qeveritë nuk e patën prioritet

Që të ketë Kosova investime më të mëdha amerikane dhe të tjera të huaja, vendi duhet të ketë stabilitet politik,…

Përgjysmohen investimet e huaja në Kosovë, shkak jostabiliteti politik dhe korrupsioni

Në pesë vitet e fundit, Kosova nuk është parë vend atraktiv në sytë e investitorëve të huaj për të investuar.…

Formohen disa grupe për shqyrtimin e aplikimeve për investime strategjike

Komisioni Ndërministror për Investime Strategjike mbajti mbledhjen e radhës në të cilën u shqyrtuan aplikimet e disa kompanive për marrjen…

OAK: Kalimi i aplikimeve që janë në pritje për statusin e Investitorit Strategjik të trajtohet me prioritet

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) përmes një shkrese të cilën i përcolli ministrit të Tregtisë dhe Industrisë Vesel Krasniqi…

OAK: Kosova, vendi i vetëm në rajon pa ofertë konkrete për investitorët potencialë

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) është shprehur shumë e shqetësuar për vazhdimin e pritjeve të pa afat që janë…