Çfarë pyetje bëhen në intervistat e sjelljes dhe cilat janë përgjigjet e duhura?

A e keni ditur më parë se ka edhe intervista të sjelljes? Nëse jo, Akademi Pune ju mëson se çfarë…

​8 pyetjet më të shpeshta që u bëhen infermierëve në intervistat e punës

Ashtu si në çdo profesion tjetër edhe ata të cilët duan të bëhen infermierë do të hyjnë në procesin e…

​8 arsye për t’i refuzuar ofertat e punës

Marrja e një oferte punë është një lajm i mirë që e marrin kandidatët në shumicën e kohës. Por shpesh…

Si dhe kur duhet t’i thoni jo shefit?

Ta zëmë që shefi jua ka dhënë një detyrë. Meqenëse ka qenë diçka plotësisht e re ju jeni ndalë dhe…

Pyetjet më të shpeshta të intervistave për kandidatët e pozitave menaxheriale

Nëse po kandidoni për pozitën e menaxherit, kjo do të thotë që keni mbajtur intervista të punës edhe më parë,…

Pse nuk ftohen kandidatët në intervistën e dytë?

Nganjëherë kandidatët ndihen aq mirë në intervistën e parë, sa që presin edhe një thirrje për intervistën e dytë. Pritja…

Çfarë duhet të shkruani në një email refuzimi pas intervistave të punës?

Kompanitë duhet të jenë të kujdesshme në mënyrën sesi i trajtojnë kandidatët prej momentit kur e publikojnë shpalljen e punës.…

Si ta përdorni komunikim jo verbal në intervistat e punës?

Përgjigjet e mira për pyetjet në intervista të punës janë shumë të rëndësishme, por kjo nuk do të thotë që…

Si të përgjigjeni në pyetjen: Pse ju pushuan nga puna?

Nëse ndonjëherë jeni pushuar nga puna, duhet të jeni të gatshëm të përgjigjeni për ndonjë pyetje të mundshme, kur intervistoheni…

​Shenjat që tregojnë se intervista juaj e punës ka shkuar mirë

Koha pas ndonjë interviste pune zakonisht është plot pikëpyetje. “Si jam përgjigjur? Si i pritën përgjigjet intervistuesit? Çfarë duhet të…