Fjalët më të fuqishme që duhet t’i përdorni në intervista të punës

Disa aspekte të mënyrës formale të intervistës mund t’ju bëjnë të ndiheni jo rehat, por me disa këshilla të thjeshta,…

Si duhet të visheni për intervistat e punës?

Përshtypja e parë në intervistat e punës është shumë e rëndësishme dhe asgjë nuk ndikon në fitimin e saj sesa…

​Pse është më mirë që të telefonohen kandidatët se sa t’u dërgohet email

Përzgjedhja e kandidatëve është bërë më e lehtë se kurrë. Sot me zhvillimin e teknologjisë rekruterët e kanë më të…

Cilat janë pyetjet më të shpeshta që bëhen në intervistat me punonjësit e shërbimit ndaj klientëve

Nëse po aplikoni për një punë për shërbim ndaj klientit, ose ndonjë pozitë tjetër ku do të keni kontakte personale…

Si të jeni më të suksesshëm në punën e ardhshme?

Pavarësisht nëse jeni të lumtur me punën aktuale, nuk duhet që asnjëherë ta ndalni përgatitjen për të kërkuar punë nëse…

7 aftësitë për intervistë të punës që duhet t’i ketë secili kandidat

Gjetja e një pune nuk ka të bëjë vetëm me atë se a mund ta bëjnë kandidatët punën apo jo,…

​Si të përgjigjeni në pyetjen e intervistës: Çfarë të zemëron?

Pyetja “Çfarë të zemëron?” nuk hyn në grupin e pyetjeve të zakonshme që bëhen në intervista të punës, megjithatë shumë…

5 pyetjet më të zakonshme në intevistat për psikologë

Përgatitja për intervistën e punës si kandidatë për psikologë, do të thotë që të ndani pak kohë t’i rishikoni pyetjet…

​Si të veproni kur ju bëhen pyetje “të ndaluara” dhe të parëndësishme në intervistat e punës?

Mund të duket që të gjitha pyetjet që bëhen nga rekruterët janë të duhura dhe duhet të përgjigjeni. Nganjëherë disa…

​A e dini se cilat janë pyetjet më të shpeshta që bëhen në intervistat e punës për administratorë?

Rolet administrative janë ndër punët më të kërkuara që kërkohen nga të gjitha llojet e bizneseve dhe sektorëve. Puna e…