​3 arsye pse nuk duhet të gënjeni në intervista të punës?

Përtej vrasjes së ndërgjegjes dhe pandershmërisë, gënjeshtrat në intervistat e punës kanë pasoja afatgjata që mund t’ju përcjellin për shumë…

Deri në sa persona mund të marrin pjesë në një panel intervistimi?

Nëse trembeni nga intervistat një me një, e keni edhe një mundësi e që janë intervista me panel, ku do…

5 arsye pse nuk duhet ta shmangni punësimin e kandidatëve që janë pushuar nga puna

Secila kompani e ka kulturën ndryshe prej tjetrës. Jo të gjithë punonjësit do të përshtaten me të gjitha kompanitë dhe…

13 shprehitë efikase të komunikimit që duhet t’i kenë liderët

Udhëheqësit janë atë të cilët e mbajnë barrë më shumë mbi supe. Kjo do të thotë që kur udhëheqësit nuk…

5 mënyra për të sjellë humor në intervistën e punës

Kur buzëqeshni, vazhdoni të buzëqeshni! E gjithë bota është me ju. -Louis Armstrong Qofshi rekruterë ose jo, imagjinoni sikur i…

​5 gabime që i bëjnë njerëzit gjatë njohjeve

Njerëzit mendojnë që sa më i zgjeruar është rrethi i njerëzve që njohin aq më mirë është. Ky mbase është…

​Fjalitë në intervistë që ua sigurojnë kandidatëve ofertën e punës

A e dini që ka fraza të cilat bëjnë “magji” në intervistat e punës? Janë këto fjalitë që i impresionojnë…

​Të jeni të suksesshëm në intervistë edhe nëse nuk jeni të kualifikuar për atë punë

A ju ka ndodhë ndonjëherë ta keni parë një punë, e cila ka qenë afër ose plotësisht puna juaj e ëndrrave,…

Mëso se si të prezantohesh në fillim të intervistës së punës

Zakonisht pyetja e parë e intervistuesve është të flisni rreth vetes. Këtë pyetje pothuajse të gjitha kandidatët e presin që…

Si ndikon të qenit person i mirë për të pasur sukses në karrierë?

A jeni duke kërkuar një punë të re ose po përpiqeni të përparoni në punën që keni? Jini të sjellshëm,…