Autoriteti i Konkurrencës nis hetimin ndaj dy kompanive që ofrojnë shërbime të internetit

Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës ka njoftuar se Komisioni për Mbrojtjen e Konkurrencës ka nxjerr konkluzion për fillimin…

Si t’i mbroni fëmijët nga përmbajtja jo e mirë në internet

Ky artikull është shkruar që sadopak t’i ndihmojë prindërve në monitorimin e fëmijëve të tyre në përdorimin e teknologjisë në…

Një e treta e popullsisë së botës nuk është e lidhur me internet

Në vitin 2022, një e treta e popullsisë së botës, 2.7 miliardë njerëz, ende nuk kanë qasje në internet dhe…

Hakerët rusë bllokojnë faqet e internetit të qeverisë bullgare

Hakerët rusë paralizuan një sërë faqesh interneti të qeverisë bullgare, në një sulm kibernetik në shkallë të gjerë. Prokurori bullgar,…

Happy Online, fushatë e re publike për sigurinë e fëmijëve në internet

Qeveria e Kosovës dhe partnerët e saj po lansojnë sot një fushatë të re të quajtur Happy Online, për t’i…

Haradinaj: Plaga energjetike e Kosovës nuk shërohet me këshilla nga interneti por me vendime të mëdha

Përmes një shkrimi autorial kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se në shtatorin e vitit…