“InstaBuilt” nis shtëpi modulare edhe për në Gjermani, ftohet të ndërtojë lagjen model në Mengen

Përveç Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kompania “BP Home Invest” së bashku me fabrikën “InstaBuilt” ka nisur eksportin e shtëpive…

“InstaBuilt” nis shtëpitë modulare për në ShBA, vlerësohet lokomotivë për zhvillimin e Kosovës

Jo për të migruar, por kësaj radhe Kosova po nis produkte të reja për Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Katër…

Nesër niset kontingjenti i parë i shtëpive modulare për në SHBA

Kompania “BP Home Invest”, së bashku me fabrikën InstaBuilt, po shënon një ditë me rëndësi për industrinë dhe vendin tonë.…
error: