Inspektorët e tregut në inspektim edhe gjatë natës

Inspektorët e Inspektoratit të Tregut të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, me urdhër të ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Vesel…

Mbi 47 mijë gjoba për mosrespektim të ligjit antiCovid

Ka më shumë se një muaj prej hyrjes në fuqi të Ligji për Parandalimin dhe Luftimin e pandemisë COVID-19, e…

Inspektorët me orar të zgjatur me qëllim të zbatimit të masave

Në shumicën e komunave janë duke u zhvilluar aktivitete të shtuara të inspektimeve që nga hyrja në fuqi të masave…

Inspektorati dhe policia aksion të gjerë në Prishtinë

Shtimi i rasteve me Covid-19 në Prishtinë, ka aktivizuar inspektoratin i cili në mbrëmjen e së shtunës ka ndërmarr një…

Në Skenderaj mbyllen dy kafiteri – shkelën masat për parandalim të koronavirusit

Inspektorati dhe policia kanë mbyllur edhe dy kafiteri në Skenderaj, për shkak të mos respektimit të vendimit për të qëndruar…

​JYSK tenton t’i kthehet normalitetit, Inspektoratet e komunave nuk lejuan rihapjen e dyqaneve

Rrjeti i dyqaneve “JYSK”, ka njoftuar se pas një përpjekjeje për të rihapur dyqanet, një gjë e tillë nuk u…

Inspektorati i Arsimit mbyll kopshtin ku u rrah fëmija

Ministria e Arsimit nëpërmjet një komunikate për media bën të ditur se ka ndaluar punën e kopshtit “Cambridge Kids” në…
error: