​Iniciohet shkarkimi i anëtarit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Driton Muharremi

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsion ka iniciuar shkarkimin e Driton Muharremit,…

​A mund të iniciojë Kuvendi hetim parlamentar për pretendimet e Simmons

Raportimi i ish-kryetarit të Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it, Malcolm Simmons para komisionit për legjislacion të Kuvendit të Kosovës mund…
error: