​Iniciohet shkarkimi i Bordit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë, me 6 vota për, një kundër dhe një…

Iniciohet shkarkimi i Bordit të RTK-së, i dërgohet Kuvendit për miratim

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal ka iniciuar shkarkimin e Bordit të Radio Televizionit të Kosovës…

Komisioni për Administratë Publike inicion shkarkimin e anëtarëve të KPMShC-së

Me gjashtë vota për, katër kundër, Komisioni për Administratë Publikë, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, ka iniciuar shkarkimin e…

Vitia: MSh ka iniciuar procedurën e kontraktimit të insulinave për periudhën katër mujore

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka deklaruar se kjo ministri ka iniciuar procedurat për kontraktimin e insulinave për një periudhë…

Inicohen 7 raste ndaj komunave që nuk respektuan të drejtat e njeriut

Qendra Kosovare për Studime Gjinore (QKSGj) dhe Qendra për Zhvillimin e Grupeve Shoqërore (CSGD) kanë publikuar raportin: “Mbrojtja nga diskriminimi…