​Mungon informimi për përmirësimin e zbatimit të Ligjit për Kompensimin e Viktimave të Krimit

Zbatimi i Ligjit për Kompensimin e Viktimave të Krimit nga vitit 2019 e tutje ka shënuar progres, por për viktimat…

​Gërvalla në Agjencinë e Regjistrimit Civil dhe KQZ, informohet për procesin e votimit të diasporës

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla sot ka vizituar  Agjencinë për Regjistrimit Civil. Ajo në këtë institucion…
error: